Vacatures

Iedere dag gaan onze deuren open voor ruim 1700 leerlingen. Zij zijn verdeeld over 8 christelijke scholen en 4 ontmoetingsscholen in de gemeente Tytsjerksteradiel. Ruim 150 leerkrachten verzorgen de dagelijkse lessen. Zij gebruiken en ontwikkelen vernieuwende onderwijsprogramma’s die passen bij de steeds veranderende maatschappij. Onze leerkrachten dragen kennis over en helpen de leerlingen bij het ontwikkelen van 21e eeuwse vaardigheden zoals samen samenwerken, mediawijsheid, creativiteit, kritisch denken en oplossingsvaardigheden. Wij werken vanuit de kernwaarden: inspiratie, geborgenheid en verantwoordelijkheid (zie de knop: 'wie zijn wij?'). 

Wij bieden nieuwe medewerkers een plezierige, goed gefaciliteerde werkomgeving aan.
Daarbij zijn er voldoende mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is één van deze vacatures misschien iets voor jou!

Leerkracht Bernemienskip De Triangel in Suwâld

Als nieuw IKC richt het team van De Triangel zich het komend jaar op groepsdoorbrekend werken én anders organiseren. Voor groep 6/7/8 zoeken wij een leerkracht voor WTF 0,6. Je werkdagen zijn in eerste instantie op maandag, dinsdag en woensdag. Deze dagen zijn bespreekbaar. Klik hier voor de volledige vacature.


Leerkracht Bernemienskip de Greide in Jistrum

Heb jij een visie op datgene wat een kind in deze tijd nodig heeft? Heb je oog voor talent en wil je alles uit kinderen halen wat erin zit? Dan ben jij de perfecte collega voor ons team op de Greide!

Op onze school is per direct een vacature ontstaan voor groep 1/2/3 voor WTF 0,4. Je werkdagen zijn op maandag en vrijdag. Klik hier voor de volledige vacature.  

Invalkrachten

Wij zijn op zoek naar invalkrachten voor onze 12 basisscholen. 

Wij maken graag kennis met je als je:

- de christelijke identiteit van de stichting onderschrijft;
- bevoegd bent;
- open staat voor nieuwe ontwikkelingen;
- oog hebt voor goede verhoudingen in de relatie met leerlingen, leerkrachten, en ouders;
  de Friese taal minimaal passief beheerst.

Herken je jezelf hierin en ben je per direct beschikbaar? Download dan hier het invalformulier en solliciteer meteen! Omdat er zich regelmatig verlofsituaties voordoen vragen wij je om in de sollicitatie aan te geven welke dagen je beschikbaar bent en voor welke groepen.

Informatie voor personeelsleden

Hoe zit dat ook al weer met..... Wat moet ik doen als......
Als medewerker van onze vereniging zijn er tal van onderwerpen denkbaar waarvan je graag wilt weten hoe je moet handelen. Bijvoorbeeld bij ziekte, scholing, jubilea-uitkeringen etc. Open hier het document waarin alle regelingen genoemd staan. Zo weet je precies welke actie je moet ondernemen!

Voor meer personeelsinformatie: www.onderwijsbureau-meppel.nl

Nu en later met plezier aan het werk

Wij vinden het belangrijk dat personeelsleden nu, maar ook in de toekomst, hun werk op een kwalitatief goede wijze én met plezier kunnen doen. Daarom doen we samen met ‘De Noorderlingen’ een traject in het kader van duurzame inzetbaarheid. Bijna 60 leerkrachten zijn geïnterviewd, stagemogelijkheden werden aangereikt en ook werd gepeild, of er belangstelling is voor een seniorengroep. Het geheel is samengevat in een rapport en de daarin gegeven adviezen worden verder uitgewerkt.

Voor dit project hebben we subsidie ontvangen van het Agentschap SZW.