Vacatures

Iedere dag gaan onze deuren open voor ruim 1700 leerlingen. Zij zijn verdeeld over 12 scholen in de gemeente Tytsjerksteradiel. Ruim 150 leerkrachten verzorgen de dagelijkse lessen. Zij gebruiken en ontwikkelen vernieuwende onderwijsprogramma’s die passen bij de steeds veranderende maatschappij. Onze leerkrachten dragen kennis over en helpen de leerlingen bij het ontwikkelen van 21e eeuwse vaardigheden zoals samen samenwerken, mediawijsheid, creativiteit, kritisch denken en oplossingsvaardigheden. Wij werken vanuit de kernwaarden: inspiratie, geborgenheid en verantwoordelijkheid (zie de knop: 'wie zijn wij?'). 

Wij bieden nieuwe medewerkers een plezierige, goed gefaciliteerde werkomgeving aan.
Daarbij zijn er voldoende mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is één van deze vacatures misschien iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar:

Leerkracht CBS de Wrâldpoarte in Garyp
CBS De Wrâldpoarte werkt samen in een sfeer van vertrouwen, openheid en respect. Wil je ons helpen om hiermee de basis te ontwikkelen voor een veilige omgeving waarin een kind zich optimaal kan ontwikkelen en ontplooien? Reageer dan op deze vacature: voor onze stamgroep 1, 2 zijn wij voor 20 uur per week (wtf 0,6) op zoek naar een enthousiaste leerkracht met visie op het leren van het jonge kind. Klik hier voor de volledige vacature. 

Een leerkracht voor Bernemienskip de Greide in Jistrum
Heb jij een visie op datgene wat een kind in deze tijd nodig heeft? Ben je ambitieus, heb je oog voor talent en wil je alles uit kinderen halen wat erin zit? Sta je open voor een eigen inbreng van kinderen? En vind je het een uitdaging om te werken aan het opbouwen van onze nieuwe school?

Dan ben jij het perfecte lid voor ons team op de Greide! Wij zijn op zoek naar een collega voor groep 3/4 voor WTF 0,4 tot WTF 0,6 tot 1 augustus 2020. Je werkdagen zijn op maandag en dinsdag. Een eventuele extra dag is in overleg mogelijk. Klik hier voor de volledige vacature.

Invalkrachten

Wij zijn op zoek naar invalkrachten voor onze 12 basisscholen. 

Wij maken graag kennis met je als je:

- de christelijke identiteit van de stichting onderschrijft;
- bevoegd bent;
- open staat voor nieuwe ontwikkelingen;
- oog hebt voor goede verhoudingen in de relatie met leerlingen, leerkrachten, en ouders;
  de Friese taal minimaal passief beheerst.

Herken je jezelf hierin en ben je per direct beschikbaar? Download dan hier het invalformulier en solliciteer meteen! Omdat er zich regelmatig verlofsituaties voordoen vragen wij je om in de sollicitatie aan te geven welke dagen je beschikbaar bent en voor welke groepen.

Informatie voor personeelsleden

Hoe zit dat ook al weer met..... Wat moet ik doen als......
Als medewerker van onze vereniging zijn er tal van onderwerpen denkbaar waarvan je graag wilt weten hoe je moet handelen. Bijvoorbeeld bij ziekte, scholing, jubilea-uitkeringen etc. Open hier het document waarin alle regelingen genoemd staan. Zo weet je precies welke actie je moet ondernemen!

Voor meer personeelsinformatie: www.onderwijsbureau-meppel.nl

Nu en later met plezier aan het werk

Wij vinden het belangrijk dat personeelsleden nu, maar ook in de toekomst, hun werk op een kwalitatief goede wijze én met plezier kunnen doen. Daarom doen we samen met ‘De Noorderlingen’ een traject in het kader van duurzame inzetbaarheid. Bijna 60 leerkrachten zijn geïnterviewd, stagemogelijkheden werden aangereikt en ook werd gepeild, of er belangstelling is voor een seniorengroep. Het geheel is samengevat in een rapport en de daarin gegeven adviezen worden verder uitgewerkt.

Voor dit project hebben we subsidie ontvangen van het Agentschap SZW.